Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunna skatter

Flaggorna

Fotbollskorten

Autograferna

Stensamlingen

Diamanterna

Glaspingvinen

Guldet

Glittret

Bamsetidningarna

Turkos

lyste ditt namn

en sekund innan det försvann

från rektorns skärm




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP