Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs gärna Amos Oz : Fanatiker har ingen humor


Om fundamentalism

 

Är ej bundet till
endast religion
utan kan anas
hos den som
alltid säkert kan uttala sig

om vad som är rätt och fel

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 16:35



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
labil eller stabil
det är frågan
2007-10-17

  rebecca d
älskar Amoz Oz bok om fanatiker: precis!
2007-10-17

  Rachel Roth
här vågar man ju knappt uttala sig...:)))
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
finns alltid en sanning för var o en....
2007-10-17

  Åsa Gustavsson VIP
ok...
är det alldeles säkert?
jag tycker cathy verkar väldigt labil
och ganska
ofundamental
eller vad man kan kalla det...
2007-10-17

  Agnes
Psykopati och fundamentalism är kanske närbesläktat?
2007-10-17

  Rachel Roth
nu ska inte Cathy....vara sådär...;)
2007-10-17

  Gunwale VIP
Ja, det är en MYCKET vanlig åkomma...tro jag väl nog, kanske eventuellt.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth