Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyr



Med gråten i halsen
och rädslan i själen

Jag flyr från allt som andas
andas för högt
Jag flyr för allt som talat
talat för högt
Jag flyr å mina egna vägnar
på mina flyktvägar




Fri vers av Malin Johansson
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-04-28 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.