Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsens från igår är morgondagens vetenskap...


Vetanskapens värld


~magi är befängt nonsens~

Tänkte mannen medan han körde fingrarna
i vägguttaget

- Han var ju från artonhundratalet

sa någon och skakade på huvet medan han
uttråkat kliade sig i röven varpå han
inlevelsefullt ptetade sig i näsan

- Sånt finns inte, det syns ju inte...


Alla höll med, vem hade verkligen tagit
i eller luktat på något sådant alls
eller känt smaken av, eller lyssnat till


Lugnt lommade älvan över trottoaren
ner i diket, genom parken och bort
från gatlyktornas sken
hem till verkligheten igen, hon
hade fått nog





Fri vers av Gawain VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-17 23:23



Bookmark and Share


  Antropofagen
Catweazle, nock on wood!
2007-10-18

  Vind
Gott budskap, humoristiskt förmedlat. Skönt slut!
2007-10-18

  Just Emotions
åhh.. du fångar ögonblicken så att jag ser allt framför mig.. fasnar, läser igen o applåderar* ;)
2007-10-18

  Carlita
en härlig betraktelse, gillar den finurliga upplösningen starkt
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP