..
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..



Längtan

 

 

Längtan sprids med vinden

blåsten viskar mitt namn:

 

Cecilia erkänn din önskan

att långsamt få älskas i en helande famn...




Fri vers av Skosnöret
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-10-18 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret