Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Flyttfåglarna II

 

Himlen tystnar

vrål av skri

ekar inte längre

mellan hustak.

 

Jag är lämnad

med kopp mot hud

svalnande kaffe

i takt med melodi.

 

Och en tanke

skänkes över havet

berusas av Wreesvijk,

Gärdestad och sill...

 

Till snökaos

till Skåne

till lager av ull

mot min kind... 

 

Till tända ljus

och havsvindshull.

 

Till en knarrande

gnisslande

men alltid öppen

grind. 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret