Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cynisk är man inte, man blir det till slut...


Cyniskt


När inga mer sorger fanns att
begråta, då vände hon
andra kinden till

örfilen kom
som ett brev med posten

som en iskall hagelskur


Nakenheten skrek gällt ur hennes
mörka ögon, de brann av inre
kval men inga tårar föll

det var för sent





Fri vers av Gawain VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-18 23:11



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja håller med nedanstående
mycket snygg!
den går rakt in!
Tack för denna
Åsa
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP