Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brukar inte rimma .


Sjung mig i kör

färger av siljoner, saker av biljoner
spikar som briljerar,
briljerar till allt som förr fanns
saker som komprimerar,
till inget alls




Fri vers av Lazerpistol
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 12:31



Bookmark and Share


  Nicole Margit
otroligt bra!
du är duktig min kära herre.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol