Julebusarnas hyss och ideer!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julebusarnas hyss och ideer!




Julbusarna!




Det krimminella gänget gav sig ut sig en stöldturne.

Dom gjorde det för att glädja dom fattiga i den bistra juletiden.

Nu hade dom fått för sig att ta från dom rika och ge till dom fattiga.
Dom gjorde inbrott i en rikemansvillor och stal det värdefullaste som fanns och lämnade en lapp med där det stod: God jul på!

Men dom tänkte inte förstöra något och inget våld skulle få förekomma hade dom bestämt sig att förstöra något.

Dom gjorde också inbrott i industrier och annat.

Utan våld, vapen, samt ett fredsmärke och en lapp där det stod: God jul på som  signatur.

Plötsligt fick en del fattigpensionärer gratis hemhjälp!

Fru Person blev glad för lutfisken som kom.

Några ungdomar fick hjälp med bostäder.

Låginkomstagare fick hjälp med hyran och uteliggare fick allsköns julklappar.

Polisen förstod att dom var ytterst smarta och vältränade.

Enbart dumt och, enfaldigt tyckte dom flesta ur allmänheten.

Än idag förbryllar dom polisen, dom åkte aldrig fast!

Även polisen fick en lapp i brevlådan där det stod: God jul till polisen!





Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-19 14:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra!!!
2007-10-22

  sockerspöket
mycket bra!
2007-10-20

    Stormöga
har du ändrat ngt i denna..tror att du skrev den för ett tag sedan? eller så är det bara jag som är konstig:)

den är bra hursomhelst:)
2007-10-20

  Skosnöret
...har du sett anarkistfilmen \'sie hast zu fiel geld!\' ? Paminner mycket om din dikt, eller vice versa....se den!
2007-10-20

    eva m h
Lite Robin Hood över detta!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin