Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbetraktelse


Som mossbeklädd sten

mjuk och hård

ser jag dig

irra runt bland evighetens

träd

utan vila i skogens famn



Som sten kan jag endast finnas

skogsklädd

för dig

ett bord för din karta

då du söker

din stig




Fri vers av livsdans
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 14:49



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det här var riktigt fint...verkligen!
Med så vackra liknelser får du in otroligt mycket känslor.
Den här tilltalade mig verkligen :)
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans