Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

don't say that you understand

Säg inte att du förstår ,

Ditt hjärta bär inte mina sår,

Säg inte att du vet ,

För det är min hemlighet,

Säg inte att tiden läker alla sår ,

För min hemlighet har förevigt satt sina spår..




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 16:50



Bookmark and Share


  fågel grå
Jag vill förstå.
2008-07-08

    snöö
Vilken fin dikt, så tänkvärt skriven. Du är verkligen duktig.
2007-10-19

  Bjarne Nordbö
Läs min dagbok gumman.
2007-10-19

  Bjarne Nordbö
Jag ska inte säga att jag förstår. Men jag kan dela din smärta. Och jag tror att med tiden kan spåren sakta men säkert raderas ut. Mkt. väl skrivit.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg