" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en genial författare läs gärna "Extremt högt och otroligt nära"




Jonathan Safran Foer

 

En ljuskonstnär
är han visst
som får orden
att lysa och gnistra

bort med kyla
och ensamhet

mörker och
analkande vinter

livet är ändå
underbart

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 16:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
kanske för att jag själv vet vad det innebär att tidigt förlora en förälder....så drabbar den mig
2007-10-21

  Eunice
och jag är den enda som tycker helt tvärtom
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth