Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gamla ordspråket säger att omväxling förnöjer.....


Ombyte förnöjer inte


Omväxling kan nog
förnöja den som nu är
rejält uttråkad

För den som tvingats
till livsrumsförändringar
behöver livet

få stå still ett tag
och förändringarna ske
på egna villkor




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-21 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP