Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, så vacker världen är mitt barn!


Se; vattendropparna har frusit till is
på grenarna och skimrar som diamanter.
Och titta där på marken;
ett alldeles rött löv!
Tänk att löven kan ändra färg,
precis som vi när vi byter kläder.
Känn hur det frasar lustigt
när vi går i det frostiga gräset!
Krisch, krasch, krisch, krasch.
Titta; det blir märken efter
våra skor!
Och se där; en Domherre!
De brukar visa sig när de blir hungriga
och vintern närmar sig.
Världen är vacker mitt barn!
Låt ingen få dig att tro
något annat!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP