Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har det bra nu

.

Inte du som behöver våra böner nu
du som springer på himlens gröna ängar

Utan de dina som är kvar här i saknaden

Vet du har det bra nu lilla vän
i Herrens famn får du nu vara




Fri vers av Mejja
Läst 759 gånger
Publicerad 2005-04-29 13:33



Bookmark and Share


    Malin Johansson
fin vemodig och sorgsen dikt....
2005-04-29

    Camapani
Jättefint skrivet som får mig att tänka på tacksamhet och ödmjukhet, kram!
2005-04-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
En trösterik text även om sorg och vemod
och saknad väcks ! Berörande !
2005-04-29

    carimba
visst är det så, det är de som är kvar i saknaden som vi ska tänka på och måna om...
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja