va gla jag e!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
va gla jag e!


min skrivarvän Cris...


Cris är bland de finaste
samt er andra 29999 med
som har läst hos mig
under detta år...

tack ska ni ha allihopa!

 

 




Övriga genrer av Jer
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 21:49



Bookmark and Share


  Jer
Ni förstår, ingen ryggdunkning här...
utan jag helt enkelt såg det idag
och räknade baklänges... bara så.
2007-10-22

  Jer
ingen fara...
I\'m here to stay!
2007-10-21

    Maria Malm
Fortsätter gärna att läsa!
2007-10-21

  thyra
Vi läser gärna mer :)
2007-10-21

    Tteresia
Låter som farväl? Men så illa är det väl inte hoppas jag!
2007-10-21

  Cris
Jag? *kikar mig omkring* :-)
Tackar!

Vilken häftig siffra du fått ihop..
du tänker väl inte lägga av..
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer