Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörj dina händer

när blomkrukor
är fyllda av
prunkande fimpar

maginnehåll
spillt i vackraste
porslin

blodsmaken i munnen
känns
så len som honung

blåser jag
såpbubblor
ur min hals

i regnbågens
lysande färger

önskar jag
att du smörjer dina händer
med oliver
mogna av sol

så att du
kan fånga en
innan den slukas av mitt kalla golv

men hur ska du
hålla kvar min dröm
när dina händer
är fulla av olja




Fri vers av Tini Tut
Läst 1121 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-22 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En önskan stor
att du söker din källa

Ovärdelig
jord att fälla

evinnerligom!

Och glädje :)
2012-02-10

  Baystream
"blåser jag
såpbubblor
ur min hals"

Underbara bilder orden frambringar!
2010-07-08

    Greenleaves Karlsson
Så rolig och ändå så hemsk...så är vår värld..upp o ner...kram
2010-06-24

  wellness tina
med mening,
något hemligt,

på ett
annat sätt
liksom

B R A
2009-09-04

  aftermath
en nedsmutsad början övergår i andra hälften av texten
till något för mig sprittande och livsbejakande
effektfullt hänger sista raden kvar lite frågande
snyggt som fan!
2007-11-01

  Malinosa
Magisk...
2007-10-24

  Ronny Berk
bildmässiga dubbelheter med blodsmak och honung ; drömmar som halkar ur händer som fattar...intressant poesi...ja...
2007-10-22

  Maria Zena Viklund
men hur ska du
hålla kvar min dröm
när dina händer
är fulla av olja

fantastiskt bra skrivet!
2007-10-22

    Mr.painter
hehe så bra
2007-10-22

  Shininkagemusha
Stark kombination av bilder, från fränt och rått till skönmålning.

Och jag ser en tunn porslinskopp halka mellan fingrarna.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut