Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag plötsligt faller ihop igen i min sorg, så brukar det komma något till mig som förklarar detta......det kan hjälpa


Det finns en förklaring


I dagarna är
det nio år sedan min
älskade man fick

besked om att hans
sjukdom inte var möjlig
att bota och man

visste inget om
hur länge man klarade
att leva med den

Det är som om min
kropps celler minns alltihop
på dagen - helt själv




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 20:04



Bookmark and Share


  Nicklasb
Jag brukar få samma känslor på min pappas dödsdag, två dagar innan min egen födelsedag!!
2007-10-23

  * Ammi *
ja min vän, det gör dom. upplever nu att mkt av det som hände vid den här tiden förra året, kommer .. som ett brev på posten
Kramar dig!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP