Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligen, håll tyst!

Vänligen, håll tyst!
Jag söker inga förklaringar

Ge mig bara en kram
Det räcker bra

Vänligen, håll tyst!
Dina krampartade ord

Rinner in i örat men jag hör dem icket

ett vänligt ord
ett deltagande
räcker bra

Vänligen, håll tyst!




Övriga genrer av prima donna
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-22 22:05



Bookmark and Share


  KLANG
här var det kramkalas..... får man tala kroppsspråk?
2007-10-22

  Elin?
jag hoppas du får många kramar.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

prima donna