Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Visselpipa

En obekant man
passerar utanför mitt fönster

hans påk stöter i gatan varje gång han för armen framåt
ett grusigt knaster lyfter från marken

hundar skäller inte längre

klockan 03.00

böjer han sig framåt
visslar skarpt i sin visselpipa

en enda gång
gör ett hål i natten




Fri vers av toub
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 10:00



Bookmark and Share


    bedragare
fyfan! ordet påk används aldeles för sällan. det känns som att det inte finns!
2007-11-28

  Catrin
Ett hål i natten... gillar denna tanke, hur en liten händelse bryter av ett redan förväntat invant mönster, snyggt!!
2007-10-23

  Johan Pollnow
oh väldigt vackert och surrealt. men allt kan ju vara sant då det är indien. det där med påken, och knastert. vackert. och det är schysst att det är vagt om det är samma man som blåser i visselpipan.

du är på g.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

toub
toub