Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Universum

genom luften
drog en gammal näve
i rep och trådar
försökte spela stjärnorna som marionetter

ludd och stoff
skakades ned som från en hylla
och av detta byggdes världen

en kula
som spinner
på ett badrumsgolv




Fri vers av toub
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 10:17



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
om du tar bort universum på slutet. och kanske bara badrummet finns kvar. diggar jag helskönt hela dagen.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

toub
toub