Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Dikt

killarna nere på hörnet spelade kam
de hade fuktiga cigaretter i bröstfickorna

änglarna skenade när natten kom
lämnade raketsplitter över valvet

killarna nere på hörnet drog kragarna om sig
bytte plats på kam och cigarett
en obetydlig justering av en nödvändighet

när de slog stickan mot asken
sprack flickornas leenden

och tystnaden tog sig in i deras munnar




Fri vers av toub
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toub
toub