Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mot Berlin, mot Europa!


Avsked

Jag fyller väskan,
filar fraserna,
tittar på klockan.

bara lite till av det dåliga samvetet,
stunden att säga adjö,
till det man inte hann med.

klyvningen i huvudet,
att vara på väg
stillasittandes

skaka de sista händerna
bocka av
fada ut.










Fri vers av toub
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-02 12:47



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
mycket avskalat och snyggt,

det sista stycket tycker jag
är lite tårta
på tårta

med att skaka händerna

kunde gärna få sluta med
"stillsittande"

ses snart!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

toub
toub