Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tristessen i fängelse

Han som skulle hängas och han som skulle få stolen
grälade om vem som hade fått det hårdaste straffet.

Utan att ta i beaktning de brott de begått.




Fri vers av toub
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 11:20



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
kan misstolkas som
ett försvar till dödstraff


men texten i sig är bra



stenen är
diskvalificerad.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

toub
toub