Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rått tack

bara våga
smaka
lite
utan salt och peppar

utan att steka
vända
marinera

varför
inte
helt rått

köttets lustar
spelar
ger saliv

mersmak
tänder eldar
men låt köttet
vara rött




Fri vers av Tini Tut
Läst 1244 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2007-10-23 17:38



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
vad kan man säga!
igen, här med märg,
stannar också kvar,,,,,,
länge,,,,,,
2013-05-09

    ej medlem längre
Liiite ourstanding här
och som det ska vara
men vad säger
poetissan litenstors vara?
2012-02-10

  Äppelina
läckert!
2011-12-10

  Julio VIP
Wow.bra^^
2010-12-01

  Quasimodo
Lustar utan kryddor och bara utav dess egen smak njuta, naket intill den känslan!!
2010-06-25

  Drömkram
Otroligt sensuell, ingivelsefull och leder så där till gulligt förföriska tankar. Underbar poesi. Kram
2010-06-24

  mfinne
du denna var underbar!
2010-06-23

  zino
hhhhhh. underbar o vacker..
2010-04-16

  R-M
I like!
2008-01-29

  aol
hungrigt råt gott
2007-12-25

  Antropofagen
Hellre en råbiff på krogen... än en raggmunk. Järnberikande text och metafor.
2007-10-26

  Maria Zena Viklund
tuggmotstånd i denna text, smakfullt värre!
2007-10-25

  Jean-Michel Orblin
ja att jämföra kött med köttsliga lustar går det med
2007-10-24

  Shininkagemusha
Det är nästan så att den sista strofen kan vara en helt egen dikt, utan förspelet.

Snyggt.
2007-10-24

  Lasseman VIP
Mm! smarrigt med rött, rått kött.. lustar framför brasan kanske!
2007-10-23

  Just Emotions
wow!!! applåder*
2007-10-23

  Tini Tut
Fortfarande lite ilsken idag.Bloggpoeten behöver kanske lite kärlek.
2007-10-23

    Nattviol
rått kan vara rätt
när kött är rött!
2007-10-23

  Bjarne Nordbö
Råbiff rakt av. Helsköna ord att hungra till.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut