Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pure och äkta hat..


VI skriker oss blodiga genom helveten av kaos

Trodde VI någonsin att fjärden skulle mojna
Trodde VI eldstaden skulle sluta skjuta skott?

\"BORT, BORT, BORT\"...

Om favoriter enligt dödssvuren lag
är det då allt av en sådan sak
som moral..

BEHAG?
\"Jag fanns aldrig i din mäktiga sal\"

En nattsyster med blodad tand
Utspottad
i min hand..
Vapenbetrodd
beglodd
sönderslagen läpp
Hon ber om en sanning
och om sin heliga rätt...

\"Öga för öga...
Tand för tand..
Så kom du....
Kom du till föga..
Kom i min hand..\"

Nu sviker frost
Nu kommer värmen.
Nu sviker allt av inget

Är du bara ännu ett av de sårbara tingen..?

Och minns du kyrkan?
Förbundet och ringen?
Minns du hur vi slog upp
de där portarna och knullade resten..

Jag kan fortfarande älska dig, föresten...

Men du slog mig sönder och samman
Du blottade min strupe

Varginnan teg om sanningen och ljög..
LJÖG för
...Mr not so nice..


Mr DÖD..

Ljög för att hon själv var i nöd...




Fri vers av Nattsyster
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-04-30 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster