Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berätta hur var det då?

Minns du den tid som jag själv aldrig har sett?
Då frågorna hade svar och dagen var lätt.
Säg mig nu hur det var just idag för längesen.
Vad stod det i tidningarna, Var det mycket bråk och slag?
Hur var det när du växte upp?
Berätta, var det bättre förr?
eller var sammhället brett
och inte som nu för vi är alltid ett.
Berätta också om du var lycklig
eller om du var ledsen som jag.
Ledsen över hur vi kunnat se saker på ett annorlunda sett.
Berätta om var du stolt eller glad för alla saker vi gör?
Berätta en sissta sak hände det att du gick hem själv med allas blickar och leenden i nacken? med gråten i halsen.
Blev du slagen och rånad av en kille som var äldre och starkare?
Berätta hur var det då?





Fri vers av erinu som elin
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-23 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin