Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema från lyrikgruppen.


Ett vägskäl

Ett vägskäl  för mig var att våga väga sig och bestäma mig.

För för ett vägskäl, jag vägde för mycket.

Valet blev att jag ska gå ner 20 kg

Valet var enkelt hälsan går före ohälsan

 




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 09:25



Bookmark and Share


    EMITSTI
Kämpa på! Viktminskning är inte lätt för någon!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin