Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema från gruppen.


Tupp-lur

Han tog sig en tupplur, bara en liten en skulle bonden ta sig.

Tuppen skulle väcka honom efter att han hade mjölkat korna,

Men ingen galning hördes!

Han vaknade 10 år senare.

Antingen hade tuppen försovit sig eller blivit uppäten!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 09:30



Bookmark and Share


  Tini Tut
Tänkvärt..bra...
2007-10-24

  charlotte hedendahl
Så kan det gå! Fyndigt! ;D
2007-10-24

    Stormöga
asg...och jag tyckte att jag försov mig i morse...vaknade en timmme för sent:)
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin