Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga dagar är så svåra att leva utan den man älskar. Dessa dagar är en påminnelse om svåra tider, då sjukdomen uppdagas som obotlig.....,


Att inte orka


Du var
ljuset i
mitt liv

Alltid du
alltid vi

I denna
stund vet
jag inte

om jag
orkar
vara

alltid jag
aldrig vi




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 16:19



Bookmark and Share


  Madde69
Otroligt vackra ord om att leva med saknaden
efter någon älskad...blev djupt berörd.
2007-10-25

  Gunwale VIP
Det finns trots allt dörrar, visserligen väl dolda, i verkligheten.......................................
Känner starkt med denna text. \"Alltid jag/aldrig vi\" ......
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP