Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mig, mitt brustna hjärta och min olyckliga kärlek


Broken Heart

I guess my heart was meant to be broken
Those words I feared was just to be spoken
I\'ve always been the lonesome one
My heart was broken by somebodys son
He loves my friend
Is this the end?

If I ever get over this
I will anyway never get kissed
I\'ll never be loved by a gal
Cause they fall in love with my pal
I hate my life, understand?




Det var min dikt, hope you like it, men varför skulle ni?




Fri vers av SecretChanges
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretChanges
SecretChanges