Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mörkrets vigselakt


Bröllopstid

Gurglande, visslande kärleksljud
Fyller till bredden en midsommarbrud

Hon är fyllig som en kärlekskerub
I sin månljusspunna bröllopsskrud

Stjärnorna har fyllt hennes hår med strålglans
Hon känner sig upprymd i en slags lyckotrans

Hennes hjärta bultar och slår
Det ömmar lätt i hennes tår
Ned för kinden letar sig en lyckotår

Bröllopshymn inleder den sista singel gången
Upp för altargången

Några få minuter till
Sen har hon fått vad hon vill

Krampaktigt snörs hennes hjärta ihop
Hjärtljuden pulserar i hennes starka kropp
Hon uppfylls av ett lyckorus

Den eländiga maran har snört till snaran
Nu har hon satt klorna i kara karlen

I hennes ansikte grinar ett elakt flin
Gubben ska allt få lida pin
Säger detta grymma flin




Fri vers av lilla t
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 06:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Helcoolt om denna, för mej, lite schizofrena handling (gift 17 år, skild 06) .
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t