Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misshandel till Nazareth


Minnesförlusten bara slumrar


Vaknade av det tunga dunket från
WALKED UP THIS MORNING MY DOG WAS GONE.
Dunk dunk dunk dunk dunk dunk!
Ljudet från trummorna och basen spred sig vidare,
doldes till slut av solens strålar och den försvinnande månen.
Jag öppnade ögonen låg kvar i sängen och stirrade
ut i rummet, ut i tystnaden...

©Susanne Strömstedt




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt