Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från skrivargruppen: tema hjärta


Hjärta på rea!

Mitt hjätra behöver inte reabiliteras.

Mitt hjätra realiserar jag inte bort, jag donerar den gratis.

Köp ett pepparkakshjärta på rea och bli glad.

Realiseara ett kärlekshjärta går det?




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-25 09:12



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
hjärta på rea

mitt hjärta behöver inte reabiliteras
jag donerar det gratis


(var bara tvungen att skära
och rättstava lite i den)
2007-10-26

  sockerspöket
Lite svårtydlig men jag gillar tanken bakom. Jag skulle vilja fråga samma sak.. går det? Eller har allt sitt pris? Kanske speciellt hjärtan och kärlek, eller är allt inviduellt?

Hmm.. förlåt om jag förvirrar dig!

Mycket fint skrivet iaf!
2007-10-25

    Stormöga
väldigt vackert...nej...de går inte att re bort dem...kärlek och hjärtan har sitt pris...men de är SÅ värda det!
2007-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Nej, verkligen inte.
O går det, så äts dom väl bara upp..ler..
Tack för tänkvärda ord//B
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin