Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Fallande
Hatande
Förtvivlat

Förstår ni verkligen
Hur dåligt det kan vara
Klarar ni att se
Sanningen?

Ser på världen med mörka ögon
Överallt finns hotande skuggor
Inget tryggt och välkommnande
I depressionens mörka värld

Och det som oroar mest
Verkar vara att jag fäller blodröda droppar
Inte nattsvarta tankar
Eller hur nära kanten man igentligen är

Nej, jag behöver inte min drog
Inga mer rakblad
Jag har kontrollen men ingen vågar tro på det
Ingen förstår att rakbladen varit räddningen
Att annars skulle jag inte funnits
Jag slutar ändå
Men det är inte mitt fel då
Om jag inte orkar att leva





Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, tyvärr så förstår jag verkligen hur dåligt det kan vara, kanske bara alltför väl...Det finns ju perioder i livet då det bara gäller att Härda Ut, men gör man det så blir man också rikligt belönad. Bra text och uppmuntrande applåd!
2007-10-25

  Mats Henricson
Du är ung, du är vacker, du är klok, du skriver fint, så vadå, liksom........... Du SKA fixa det !!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting