Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental värmeperiod!

Om det finns mental istid ,

måste det ju finnas mental värmeperiod!

Nu sköter ni er idag och inte skjuter er!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 10:51



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Jag lyder din uppmaning.
Tänk om fler kunde få lite mental värmeperiod...
2007-11-11

  isabel louise
haha... ler stort
2007-11-04

  Nic Orblin
Michel! Du får mig att skratta gång på gång. Ett väldigt allvarligt ämne i och för sej , men du skriver så roligt :oD
2007-11-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Som efter regn, kommer solsken..
Ja, det är bäst att sköta sig!! //B
2007-10-26

  sockerspöket
Älskar sista meningen, den fick mig att skratta gott. Vilket jag behövde, tack!
2007-10-25

    Maria Malm
Ja, det brukar ju finnas motsatser till allt..
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin