Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min älskade hund Bilden är tagen av mig.


Athos Varghjärta

De vackraste bruna ögon
Har fångat mig i sin blick

Trofast håller du mig kvar
Även mina mest eländiga dar

Du tar mig ut på långa promenader
skapar en minnesbank av eskapader
sover gör du mer än gärna över mina frusna fötter
ute gräver du glatt efter rötter

När du lyckats dra i kull mig
Buffar du mig med din nos och kräver ihärdigt efter mera gos

På dig går det bara inte att vara arg
Alla säger till mig att du liknar en varg

Du har fångat mig i ditt vargahjärta
Min älskade lilla slyngel till hund




Fri vers av lilla t
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-25 16:21



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underbart om din jycke, jag tror jag, nån gång, ska skriva en om Bubblan, min lilla norska skogskatt...... . Jättegulligt !!
2007-10-26

  * Ammi *
ja riktiga vargögon .. fin text
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t