Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt på P


Plågsamt penetrerad poetrissa

Plågsamt penetrerad poetrissa
Petade pattarna på plats, pushupen
Piffade puffärmsblusen per perfektion
Panik polerade pedikyren pärlemovit

Patrullerade på poståkeriets parkering
Plundrade Postmästare, Pubis Perssons, penningpung
Pinglade polarn Petra
Polar paret partade pungen pank




Fri vers av lilla t
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 21:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underbart kul, jag sätter dig ,definitivt, på Poesins Perfekta Piedestal ! Du är Parant,Pedagogiskt Paraderande , Periodiskt Pirrande och Presentabel !!
2007-10-26

    Bögen
Du får mig att le hjärtligt! En härligt kreativ text. inga P-böter här inte!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t