Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång till ljuset

Känn doften av saltstänkt hav
när lätta vindar drar förbi
och snäckan sjunger havets sång

Känn doften från sprakande eld
när mörkrets krafter fördrivs
och jublande körer hälsar ljuset
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-05-01 13:21



Bookmark and Share


  Lindah
Kraftfullt, levande, färgsprakande... underbart att läsa.
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia