Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en på P, men nu ger jag fan upp.


Pms-pinglan

Påtvingad Porrskådis prånglar paketpris på präktiga praliner på Prix.
Placerar pungspark på prutandekund

Pressad plan på postitlapp passar precis på pricken
Pussogram planeras på påskaftonskvällen

Publicerar påträngande poem på påsatta p-botar
Plussar per praxis på parkeringsböter

Profanerar pingistränare per personligpropp
Pinar prinsar, prinsessor per postogram

Panikfylld, promiskuösa puman, pysande, pöser
Pausar praktiskt per pausknapp
Pressar påklistrad plutmun på plexiglaset
Pärlan plumsar på pallen
Pallar pms-pinglan pressen?

Panikartad personlighet pressas
Problemfyllda Politiker punkterar pålitlighetspralinen per psykoanalys



Praktfulla paketen prasslar perfekt på prärien
Pärleporten passeras på psykovett




Fri vers av lilla t
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 23:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
F-låt imitatören, men du inspirerade mig dubbelt !
2007-10-26

  Mats Henricson
Pricksäkert , Penetrerande och Perforerande men också en Pulvriserande Parodi som Parerar och Parkerar i Perfektionens Perifera Paradis !
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t