Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man var inte som de flesta män sägs vara - dvs har svårt att lyssna, för lite empati etc.


Han hade DET


Min älskade
som jag aldrig
trodde att
jag skulle
träffa

Tänk att
han verkligen
fanns och
att vi fann
varandra

Han kunde
konsten att
både
lyssna och
bry sig om

Den som
talade med
honom kände
sig alltid
betydelsefull

Inte svårt att
förstå hur
enorm min
saknad efter
honom
är. . . . . . . . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-26 13:53



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
det finns hopp alltså*ler* fint skrivet!
2007-10-28

  Ezmeralda VIP
Vacker skrivet om din man, jag förstår att saknaden är stor.
Kram!
2007-10-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert med mycket kärlek!
grattis till att vara \"i topp\"
2007-10-28

    Cajsa
Mycket bra skrivet om din man och saknaden, kram
2007-10-28

  * Ammi *
visst förstår jag, så vackert som du alltid skriver om honom och er tid! kram vännen
2007-10-26

  Jorska
Vilka underbara minnen och varm kärlek du delar med dig av.
Jag känner med dig i din saknad men mitt hjärta glädjs över att ni fann varandra och någon gång kommer att få hålla om varandra igen. =)
2007-10-26

  Rachel Roth
nej, det är verkligen inte svårt att förstå känslan av din stora förlust, Ulla...
2007-10-26

    Maria Malm
Mycket kärlek både i och mellan raderna.
2007-10-26

    eva m h
Mycket älskande,älskad och saknad!!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP