Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ... Splittrad personlighet? Nä jag vet inte. Men den handlar i alla fall om dig *pekar anklagande på just DIG* (du vet nog vem du är!) Jag vet inte om jag mest förstår, eller mest vill att du ska vara här, hjälpa mig. Jag litade fan på dig!


Jag förstår / Varför?

Säg inget!
Jag vet
Du förstod

Du orkar inte
Du vill inte
Jag förstår dig helt

Säg inget!
Jag vet
Det är bäst så

Du gillar mig inte
Förmår inte
Jag förstår dig helt

Säg inget!
Jag vet
Jag förstår dig

Vad fan?!
Varför lämnade du mig?
Du ville hjälpa
Men nu är du borta
GONE!
Varför?




Fri vers av xEvviie
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 19:36



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
JHag hoppas att den person det gäller förstår, för Du har då
uttryckt dig på ett strålande sätt//B
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie