Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera? detta är en text (dikt?) är skriven till en speciell person...


Min Ängel

Jag förtjänar dig inte
Du vackra ängel
Jag är inte värd dig
Är inte värd någon som bry sig
För jag är fel


Men

Du ska veta
Att även fast det är fel
Även fast det är emot mina egna regler
Så är du min ängel

Jag är glad
Glad över att du bryr dig ändå
Sjukt lycklig över att du bredde ut dina vingar
Trotts mina protester
Du vackra människa


Lova mig att komma ihåg detta;

Även fast vi aldrig träffats
Betyder du mera än någon annan av mina vänner
Du förstår mig, hjälper mig genom att bara vara

Vad som än händer
kommer du alltid att vara min ängel




Fri vers av xEvviie
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-10-26 20:43



Bookmark and Share


  törne
:O läskigt... den stämmer precis in på min ängel, och den är jättefin. Bry dig inte om det där med understrukna ord och sak.
Den är vacker.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie