Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss vara rädda ihop

värker värker värker
gråter inombords
men inte på ytan

njuter av känslan att få känna igen
men du bollar ju med mina känslor
dom är för sköra för det mr P!

säkert inte din mening
jag är ivrig
alldeles för ivrig

men

känner ju så starkt!

svider och bankar i mitt bröst
andas är svårt

du är ju som mina drömmar
vi gör varandra lyckliga

dina sätt att sätta ord på denna värld
dina sätt att sätta känslor på tankar

jag har så mycket att ge
snälla våga dig närmre mitt riktiga jag

livrädd
livrädd att detta bara ska vara det som varit

framtid
vill se dig i mina rum
vill ge dig mina rum

du är rädd
som jag
det har du satt ord på
genom dina tankar och tangenter

du visste jag skulle läsa orden
du gjorde mig kall inombords
tårarna kom

jag har ju vågat släppa in dig nu!
lämna mig inte här med öppet hjärta
som blöder och svider så

det kommer inte bli som sist
för någon av oss

låt oss vara rädda ihop




Fri vers av MinnaSofia
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-10-26 23:38



Bookmark and Share


  marjasara
ojoj.. här känner man ju inte så lite igen sig!! grymt bra beskrivet på dessa svidande ovissa tankarna. mkt bra!!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia