Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärdens pris







hjärnan och hjärtats

lobotomi



ska jag säga?




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-27 09:11



Bookmark and Share


    Bim
Ja! Säg det högt så alla hör.Hälsn.Bim
2007-10-27

  noname_realmind
Lyx och frosseri - hjärnhjärtslobotomi - kan så bli...
Ja du, ibland ser det mörkt ut i världen... /-:
2007-10-27

    Maria Malm
Jodå, det kan du visst säga.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth