Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nya tider, nya tag. Allt var genast nytt. Klart som kristall.


Heureka


Dagen brast, som en jasmin
om natten

ett leende smyckade min första
syn, det var Hon
den fabel som gäckat mina
drömmars dimensioner

Djupt ner under svarta spegelns
tysta glans hade hon hela
tiden spirande grott

nu fångar hennes skira krona
fullmånens klara ljus
bryter det genom kronblads
tunna färg





Fri vers av Gawain VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 15:46



Bookmark and Share


  Sway
..den fabel som gäckat mina drömmars dimensioner.. Den flöt bra. Lämnade mycket för egen tolkning. Tack.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP