Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att inte slösa bort tiden med sura miner och gräl...


Onkel Rimfrost


Hejda döden där han står med skallrande
knän ute i bittra kylan
desperat knackande med frostbiten
lie mot lyckta portar

han kommer ändå slå flisor av den
dörr han verkligen vill passera

här duger varken regel eller bom


Så, låt oss kramas och njuta varandras
värme innan vintern väller in i stugan

innan mannen med mörka luvan
störtar åstad genom gluggen
med bannor och ve





Fri vers av Gawain VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-27 22:09



Bookmark and Share


  Antropofagen
japp, eller inte lägga sig osams i alla fall. stiligt om tid och värde.
2007-10-28

  Ola Rydberg
Väldigt skarp
och bra
favoritstycke !
( Han kommer ändå slå
flisor av den dörr
han verkligen vill passera)
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
kramar dig!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP