Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyslektisk kontaktannons

Ett lyckat stavfel
kom närmare sanningen:

Du är kärleksful




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 758 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-28 00:29



Bookmark and Share


  glittertindra
haha... :) ett tafatt försök att göra slut?? :)
2007-12-28

    Aurora Borealis
Den var bra!
2007-10-28

    Aurora Borealis
Den var bra!
2007-10-28

    Bögen
Så fint och sant!
Sann kärlek älskar även det mindre vackra - villkorslöst...
2007-10-28

    Cajsa
Hi Hi, ibland blir det fel
2007-10-28

  Lyckohäxan Enediel
Haha...ja fast att vara kärleksful borde vara bland det finaste man kan vara ;)
2007-10-28

  katt.inc
Som dyslektiker ler jag igenkännande och roat.
2007-10-28

    Maria Malm
Haha..ibland blir \"fel\" kul.
2007-10-28

  Joanskij
*skrattar högt* !
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad