Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitskriv


Och nu kan du komma

 

 

svuren att det har lidits

så mycket som jag har givit

och nu kan du komma

som små fragment i en vind

 

och nu kan du komma

enbart längre ifrån mig, min vän

 

och nu kan du komma

brevid henne i din egen säng 




Fri vers av Skosnöret
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-10-28 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret