Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten handlar om skrivarvänner; samlade för vår- och sommrikt tankeutbyte i AE-s tassemarker; så välkommens varandes...


som röda hannar kastar sina toppeldar


som fönad av varmvindsväsen
så vilsamt smygordat
om kärlekens eviga lågors löften

samspråkar skrivarvänner

kastar eldröda hannar
sina glödforor över stoltheta torrtallar
rider maror som befuktar
likt elds tungor
så tjärvänligt
eldskrivet

filosoferar skrivarvänner

rullar tordöns blixtra klippors klokader
över gaturummets predikstolar
hålor för tjuvagömmor

just så rullar ordbruket över AE-s tassemarker

just så
tankar skrivarvänner
löftens lågor




Fri vers av Ronny Berk
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 11:06



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En vacker dikt om Småländska tassemarker!
2007-10-29

    Maria Malm
Låter trevligt..
2007-10-28

  Maria Zena Viklund
ja löftens lågor, vackert!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk